Jeigu kokio norite filmo, čia parašykite ir artimiausiu laiku jis bus įdėtas.
Sukurti temą | Į sąrašą
idek sibiro tranzita, karo dieva, vedli jei turi geresnes kokybes nei dbr ir bauba jei dar neidejaj
Sibiro tranzita idejau lietuviska. Kitus truputi veliau isdesiu.
NUZUDYTI BILA II (Jei imanoma LT)
Idejau dvi dalis nuzudyti bila lietuviu kalba
Noreciau parsisiusti " Karibu piratai - psaulio pakrasty ", ar butu galima greitu metu parsisiusti? Dar, nejo atsisiusti filmo " Saw 3 ", bloga kokybe ar kad, parasyta dvd rip formatas, na bet kazkas ne to...
saw3 gera kokybe
O man kazkodel nepasileido pabandysiu dar karta db siustis
Jau tuoj bus ideti karibu piratai
man ir isprdziu nejo siustis saw3 . bet antra karta wiskas pukiai atsisiunte ..... geras filmas
gal butu galima gauti rusiska filma strambat
Nežinau šito filmo, jei gali plačiau apie jį tada pasistengsiu įdėti.
na jop, db man ejo atsisiusti
Idekite " Shindler's List " ir " Vilna Ghetto " ( su lietuviu aktoriais, berods 2005m filmas kurtas Lietuvoje, Vilniuje)...
Šitų filmų lietuvių kalba neturiu, galiu tik orginalo kalba idėti.
Man nebutina lietuviu kalba, gali buti orginalo, tai dar geresnis variantas. Dar jei galite idekite " Karibu piratu" 2dali....
Karibų piratų antra dalis yra įdėta.
Atnaujinu svetainę, prašykite filmų kokių norite ir jie bus į dėti.
gal galetum ideti prazutingas rukas neswarbu kokia kalba /?
Galėčiau "Pražūtingas rūkas" įdėti, tačiau rusų kalba ir labai prasta kokybe (CAMRip) . Tad manau reikėtų lukteltėt, kol atsiras geresnė kokybė.
idek nereikalingi Žmonės :)
Kadangi filmą tik pradėjo rodyti vakar. Tai dar reikės palaukti kol atsiras, juo labiau, kad yra lietuvių sukurtas (užsienietiški filmai žymiai greičiau atsiranda) . Pabandysiu kokią dieną nueiti i kiną ir nufilmuoti "Nereikalingus žmones", bet aišku bus gan prasta kokybė (CAMRip) . Tai truputį palaukite, pakentėkite ir atsiras.
Idek Texas Chainsaw Massacre the begining :D
Lietuviškai dar nėra šito filmo. Nebent galiu įdėti orginalo kalba.
Aisku dek originalo ir dar jei gali idek one missed call jei yra geresnes kokybes aciu
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.